De keuken van het Atelier wordt verzorgd door De Smaakmakerij, een culinair team dat bekend staat om hun creatieve smaakcombinaties en gastvrije aanpak. Naast hun werk in onze keuken verzorgen zij ook catering op locatie voor zakelijke events, feesten en partijen. Je kunt ze zelfs tegenkomen op foodfestivals met hun eigen foodtrucks!
Wat kun je verwachten? Een informele sfeer, een verrassende kaart en een frisse benadering van gastvrijheid.
Op de lunchkaart staan o.a. Pinsa’s. Een Pinsa is een traditioneel Italiaans platbrood dat zijn oorsprong vindt in het oude Rome. Deze en luchtiger dan een pizza dankzij een speciale mix van tarwe-, rijst- en sojameel. Het deeg rijst lang (vaak 48 tot 72 uur), wat het beter verteerbaar maakt. De vorm is ovaal in plaats van rond. De pinsa wordt eerst voorgebakken in onze moderne steenoven en daarna belegd met heerlijke verse (koude) ingredienten. In een perfecte balans.
Kom snel een keer langs!
Wil je meer weten over De Smaakmakerij? Ga dan naar www.desmaakmakerij.nl