Schuif aan in De Keuken van Atelier Jongerius. Hier kun je genieten van heerlijk eten en drinken. We
schenken koffie en thee met een mooi eigen verhaal. En dat verhaal past perfect bij ons en deze plek.

Op onze kaart vind je lekkere soepen, salades, fijne broodjes, taart en bonbons. In onze binnentuin kun
je de hele dag in de zon zitten en binnen voel je de unieke sfeer van het Atelier. Jef Houtepen, chef van
De Keuken: “Ik geniet als ik mensen blij kan maken, als ze genieten van iets lekkers uit onze keuken.
Deze plek is uniek, het is licht, warm en heel geborgen. Wij werken samen met leveranciers die passie
hebben voor koffie en thee. Met mensen uit de omgeving die met aandacht en liefde hun producten
verbouwen. Eerlijke en goede producten die gezond zijn. Aandacht is zo belangrijk, en dat moment in
het nu ook. Daar gebeurt het, daar kun je optimaal ervaren wat er is. Het is fantastisch om samen met
Paul te werken. Zijn droom komt uit, en die van mij ook. Want mensen blij maken, maakt mij ook blij.
Het gaat om de kleine dingen, die maken het verschil. En dat is echt wat ik in De Keuken wil neerzetten,
die sfeer, die gastvrijheid, dat moment om even helemaal hier te zijn.

Ontmoet Jef Houtepen en zijn team in De Keuken van het Atelier en geniet van alle heerlijkheden.

T: 076-2090995

MENU

Veloute sud’n sol € 6,50

Licht romig soepje van zongedroogde tomaten.

Bruschetta verdure grigliata € 15,50

Gegrilde groentjes met pompoen hummus.

Burrata I flora € 16,50

Coeur de boeuf tomaat met buratta en bloemetjes.

Geitenkaas & Biet € 17,50

Gekarameliseerde geitenkaas geserveerd met verrassende variaties van de rode biet.  

Lam & Couscous € 19,50

Gestoofd Hollands lam met couscous, gegrilde groenten, gedroogd fruit en pistache.

Salade Royal

Kreeft, coquille, ganzenlever, gamba’s, truffel

Cocktail kreeft

Bisque, avocado

Kreeftensoep

Toast, Crème fraîche, bieslook

Hummus

Naanbrood, granaatappel

Tartelette paling

Dille, mierikswortel, venkel

Steak Cannibale

Ossenhaas, Amsterdamse ui, desem, supplement kaviaar

Terrine eendenlever

Confit de Canard, Appelcompôte

Biet & Burrata

Pistache, aceto balsamico